KNX PARTNERI

Ponosni smo na veliku mrežu poslovnih partnera u zemlji i regionu. Svojim partnerima nudimo projektovanje, savet, opremu, stručnu edukaciju, promociju i podrŔku u radu. Uvek na prvo mesto stavljamo kvalitet i visok nivo usluge u cilju ostvarivanja dugogodiŔnje saradnje. Svim naŔim partnerima želimo da zajedno sa nama rastu i razvijaju se.

skyline

VUEKO je povezivanjem sa renomiranim proizvođačima opreme obezbedio neophodnu podrÅ”ku u daljem razvoju KNX standarda kod nas i u regionu. KataloÅ”kom prodajom kvalitetne knx opreme sa lagera brzom, efikasnom i sigurnom isporukom stekli smo poverenje mnogih kupaca. Posedujemo logistički magacin KNX opreme u Srbiji i jedini isporučujemo robu u roku od 24h od dana uplate.

KNX trening

Tokom proteklog perioda iz naŔeg Trening Centra je izaŔlo 100 KNX programera, koji su zavrŔili sertifikovani KNX trening i koji su registrovani u KNX asocijaciji.

Povećanjem broja sertifikovanih električara, elektro-inženjera, elektro-tehničara približićemo i pospeÅ”iti primenu KNX/EIB tehnologije, koja utiče na smanjenje i racionalniju potroÅ”nju električne energije.

U proteklom periodu uložili smo mnogo vremena, ljubavi i rada trudeći se da obezbedimo Å”to veći broj KNX partnera i KNX opreme, da prikupimo Å”to viÅ”e informacija i podataka o KNX standardu i tehničkim karakteristikama i da saradnju organizujemo prema svetskim standardima kako bi KNX standard učinili dostupnijim i približili ga Vama, ljubiteljima smart-home sistema. Nudimo Vam sve na jednom mestu kao pouzdan i proveren partner.