KNX PARTNERI

Ponosni smo na veliku mrežu od 120 poslovnih partnera u zemlji i regionu. Svojim partnerima nudimo projektovanje, savet, opremu, stručnu edukaciju, promociju i podršku u radu. Uvek na prvo mesto stavljamo kvalitet i visok nivo usluge u cilju ostvarivanja dugogodišnje saradnje. Svim našim partnerima želimo da zajedno sa nama rastu i razvijaju se.

skyline
Partneri u Srbiji i regionu


VUEKO je povezivanjem sa renomiranim proizvođačima opreme obezbedio neophodnu podršku u daljem razvoju KNX standarda kod nas i u regionu. Kataloškom prodajom kvalitetne KNX opreme sa lagera brzom, efikasnom i sigurnom isporukom stekli smo poverenje mnogih kupaca. Posedujemo logistički magacin KNX opreme u Srbiji i jedini isporučujemo robu u roku od 48h od dana uplate.


KNX trening

Tokom proteklog perioda iz našeg Trening centra je izašlo preko 120 KNX programera, koji su završili sertifikovani KNX trening i registrovani u KNX asocijaciji.

Povećanjem broja sertifikovanih električara, elektroinženjera, elektrotehničara približićemo i pospešiti primenu KNX/EIB tehnologije, koja utiče na smanjenje i racionalniju potrošnju električne energije.POSTANITE NAŠ PARTNER OD POVERENJA

U proteklom periodu uložili smo mnogo vremena, ljubavi i rada trudeći se da obezbedimo što veći broj KNX partnera i KNX opreme, da prikupimo što više informacija i podataka o KNX standardu i tehničkim karakteristikama i da saradnju organizujemo prema svetskim standardima kako bi KNX standard učinili dostupnijim i približili ga Vama, ljubiteljima smart home sistema. Nudimo Vam sve na jednom mestu kao pouzdan i proveren partner.