knx logo

Rešenja za pametne kuće i zgrade.
Globalno. Sigurno. Povezano.

KNX nudi višestruke mogućnosti dizajna i jedinstveni asortiman proizvoda. Ovo Vam omogućava da napravite svoj jedinstveni pametni dom koji savršeno odgovara Vašim potrebama.


KNX STANDARD

KNX je vode─çi standard za automatizaciju komercijalnih i stambenih zgrada. Njegovom primenom posti┼żu se najbolja re┼íenja u oblasti upravljanja osvetljenjem, roletnama, klimatizacijom i potro┼ínjom energije do upravljanja audio/video sistemima, belom tehnikom... Pogodan je za povezivanje i sa ostalim standardima za upravljanje rasvetom (DALI, DMX), sigurnosnim sistemima video nadzora i za┼ítite od po┼żara. Ima ┼íiroku pirmenu od javnih objekata, hotelskih re┼íenja do upravljanja sistemima u stanovima.

SAZNAJTE VIŠE
0

KNX ─Źlanova

0

Proizvoda

0

KNX trening centara

0

KNX partnera

0

zemalja


svetski standard
DOM KOJI PRATI VAŠ RITAM

Smanjite potro┼ínju energije automatskim isklju─Źivanjem svetla - koje ste zaboravili tokom u┼żurbanog jutra. Podesite grejanje daljinski - za toplu dobrodo┼ílicu. Ne dajte ┼íansu ne┼żeljenim uljezima - noc╠üu spustite roletne kada niste tu.

svetski standard
SVETSKI STANDARD

KNX je svetski standard sa jakom me─Ĺunarodnom zajednicom koji postoji vi┼íe od 30 godina. Nudimo pouzdanu i stabilnu tehnologiju koja je spremna za buduc╠ünost. Mi smo me─Ĺunarodno re┼íenje za visokokvalitetne pametne domove.

svetski standard
NEOGRANI─îENE MOGU─ćNOSTI

Probudite se ujutro postepenim otvaranjem roletni, stvorite prijatnu atmosferu regulisanjem osvetljenja uve─Źe ili postavite scenario da biste prikazali da ste kod kuc╠üe ─Źak i kad niste. Uz KNX izbor je u potpunosti Va┼í! Na┼ía tehnologija se mo┼że koristiti za razli─Źite primene i ┼íirok spektar proizvoda.

svetski standard
KNX PREDSTAVLJA KOMFOR, SIGURNOST I LAKO─ćU UPRAVLJANJA

Pomoću našeg interfejsa koji je lak za upotrebu kontrolišete svoj vlastiti pametni dom. Nudimo najviši komfor i sigurnu ugradnju. Pametno nikada nije bilo tako lako!
Odmah upravljajte pametnim domom na pametnom telefonu ili tabletu. Podesite termostat, regulišite osvetljenje, prijavite se na alarmni sistem ... samo jednim klikom! Jednostavno je kao proveriti društvene medije.