knx logo

Rešenja za pametne kuće i zgrade.
Globalno. Sigurno. Povezano.

KNX nudi višestruke mogućnosti dizajna i jedinstveni asortiman proizvoda.
Napravite svoj jedinstveni pametni dom koji savršeno odgovara Vašim potrebama!


KNX STANDARD

KNX je vodeći standard za automatizaciju komercijalnih i stambenih zgrada. Njegovom primenom postižu se najbolja rešenja u oblasti upravljanja osvetljenjem, roletnama, klimatizacijom i potrošnjom energije do upravljanja audio/video sistemima, belom tehnikom... Pogodan je za povezivanje i sa ostalim standardima za upravljanje rasvetom (DALI, DMX), sigurnosnim sistemima video nadzora i sistemima zaštite od požara. Ima široku primenu: od javnih objekata, hotelskih rešenja do upravljanja sistemima u stanovima.

SAZNAJTE VIŠE
0

KNX članova

0

Proizvoda

0

KNX trening centara

0

KNX partnera

0

Zemalja


svetski standard
DOM KOJI PRATI VAŠ RITAM

Smanjite potrošnju energije automatskim isključivanjem svetla - koje ste zaboravili tokom užurbanog jutra. Podesite grejanje daljinski - za toplu dobrodošlicu. Ne dajte šansu neželjenim uljezima - noću spustite roletne kada niste tu.

svetski standard
SVETSKI STANDARD

KNX je svetski standard sa jakom međunarodnom zajednicom koji postoji više od 30 godina. Nudimo pouzdanu i stabilnu tehnologiju koja je spremna za budućnost. Mi smo međunarodno rešenje za visokokvalitetne pametne domove.

svetski standard
NEOGRANIČENE MOGUĆNOSTI

Probudite se ujutro postepenim otvaranjem roletni, stvorite prijatnu atmosferu regulisanjem osvetljenja uveče ili postavite scenario da biste prikazali da ste kod kuće čak i kad niste. Uz KNX izbor je u potpunosti Vaš! Naša tehnologija se može koristiti za različite primene i širok spektar proizvoda.

svetski standard
KNX PREDSTAVLJA KOMFOR, SIGURNOST I LAKOĆU UPRAVLJANJA

Pomoću našeg interfejsa koji je lak za upotrebu kontrolišite svoj vlastiti pametni dom. Nudimo najviši komfor i sigurnu ugradnju. Pametno nikada nije bilo tako lako!
Odmah upravljajte pametnim domom na pametnom telefonu ili tabletu. Podesite termostat, regulišite osvetljenje, prijavite se na alarmni sistem... samo jednim klikom! Jednostavno je kao proveravanje društvenih medija.