KNX TRENING

Vueko d.o.o. je osnovao i registrovao prvi trening centar u Srbiji sa ciljem da prenese stručno znanje iz oblasti KNX/EIB-a. Svojim radom želimo da obučimo što veći broj sertifikovanih električara, elektro-tehničara, elektro-inženjera... i time značajno podignemo nivo osposobljenosti stručnjaka u realizaciji i uvođenju KNX/EIB standarda na tržište Srbije.

Na ovaj način promovišemo rasprostranjen i tražen standard na polju elektro-tehnologije u EVROPI i SVETU, i time pratimo tokove u oblasti napredne elektro-tehnike i automatizacije.

skyline

Činjenica je da su velike svetske kompanije koje se bave proizvodnjom elektro-opreme prepoznale kvalitet i snagu KNX/EIB tehnologije, i pristupile članstvu u KNX/EIB organizaciji, potvrđuje da ste doneli ispravnu odluku pohađanjem kursa za sertifikovanog KNX partnera. Sve te kompanije danas proizvode kvalitetnu KNX/EIB opremu koja se koristi u celom svetu. Ta realnost nas obavezuje da se uključimo u KNX/EIB tokove, stručnom edukacijom i primenom istih tehnologija u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Severnoj Makedoniji.
Povećanjem broja sertifikovanih električara, elektro-inženjera, elektro-tehničara približićemo i pospešiti primenu KNX/EIB tehnologije, koja utiče na smanjenje i racionalniju potrošnju električne energije. Samim tim uštede u domovima su izuzetno značajne, ne sme se zanemariti udobnost i komfor koji pruža takva tehnologija.

Cilj je da kvalitetnom obukom u tehnološki opremljenom trening centru polaznicima Basic KNX/EIB kurseva omogućimo da steknu maksimalno znanje i praksu, tokom trajanja kursa. Posle uspešno završene obuke, koju sprovode KNX/EIB sertifikovani treneri postajete zvanični partneri KNX organizacije. Sve zadatke u oblasti KNX/EIB tehnologije rešićete samostalno i stručno.


Sledeći kurs:

24.11.2021. - 28.11.2021.

Novi Sad
SADRŽAJ KURSA

Prednosti našeg trening centra su sledeće:

  • Nema troškova putovanja u inostranstvo (devizne dnevnice, skupi hoteli, prevoz....)
  • Mogućnost organizovanja Basic KNX/EIB kurseva u prostorijama vaše kompanije što vam smanjuje troškove edukacije (naša oprema je prilagođena takvim zahtevima)
  • Obuka se odvija na Srpskom ili Engleskom jeziku
  • Stručna literatura za Basic kurs koja se koristi u Trening centru
  • Rad sa ETS 5.0 softverom, (u najavi ETS 5.0 sa prevodom na Srpski jezik)
  • Rad sa osnovnim KNX/EIB komponentama raznih proizvođača
  • Stručni saradnici u nastavi, ugodna radna atmosfera
  • Posebnu ponudu čini upoznavanje sa softverskim rešenjem "vavei" za vizuelizaciju upravljanja inteligentnim objektima (kuća, stan, vila, hotel, poslovne zgrade, institucionalni objekti, firme, luksuzni brodovi, jahte...)
  • Upoznavanje sa KNX/EIB opremom renomiranih svetskih proizvođača, koja uz "vavei" vizuelizaciju jednim dodirom Vaše snove pretvara u stvarnost.

KNX trening centar vrši obuku kandidata po mesečnom planu za Basic kurs, koji traje 5 radnih dana. Broj kandidata na mesečnom nivou je ograničen. Trening centar zadržava pravo na promenu uslova rada i termina u toku održavanja kursa. Prijavu za izabrani termin izvršiti 5-7 dana pre početka kursa, zbog evidentiranja u KNX asocijaciji iz Brisela.