KNX TRENING

Vueko d.o.o. je osnovao i registrovao prvi trening centar u Srbiji sa ciljem da prenese stru─Źno znanje iz oblasti KNX/EIB-a. Svojim radom ┼żelimo da obu─Źimo ┼íto ve─çi broj sertifikovanih elektri─Źara, elektro-tehni─Źara, elektro-in┼żenjera... i time zna─Źajno podignemo nivo osposobljenosti stru─Źnjaka u realizaciji i uvo─Ĺenju KNX/EIB standarda na tr┼żi┼íte Srbije.

Na ovaj na─Źin promovi┼íemo rasprostranjen i tra┼żen standard na polju elektro-tehnologije u EVROPI i SVETU, i time pratimo tokove u oblasti napredne elektro-tehnike i automatizacije.

skyline

─îinjenica je da su velike svetske kompanije koje se bave proizvodnjom elektro-opreme prepoznale kvalitet i snagu KNX/EIB tehnologije, i pristupile ─Źlanstvu u KNX/EIB organizaciji, potvr─Ĺuje da ste doneli ispravnu odluku poha─Ĺanjem kursa za sertifikovanog KNX partnera. Sve te kompanije danas proizvode kvalitetnu KNX/EIB opremu koja se koristi u celom svetu. Ta realnost nas obavezuje da se uklju─Źimo u KNX/EIB tokove, stru─Źnom edukacijom i primenom istih tehnologija u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Severnoj Makedoniji.
Pove─çanjem broja sertifikovanih elektri─Źara, elektro-in┼żenjera, elektro-tehni─Źara pribli┼żi─çemo i pospe┼íiti primenu KNX/EIB tehnologije, koja uti─Źe na smanjenje i racionalniju potro┼ínju elektri─Źne energije. Samim tim u┼ítede u domovima su izuzetno zna─Źajne, ne sme se zanemariti udobnost i komfor koji pru┼ża takva tehnologija.

Cilj je da kvalitetnom obukom u tehnolo┼íki opremljenom trening centru polaznicima Basic KNX/EIB kurseva omogu─çimo da steknu maksimalno znanje i praksu, tokom trajanja kursa. Posle uspe┼íno zavr┼íene obuke, koju sprovode KNX/EIB sertifikovani treneri postajete zvani─Źni partneri KNX organizacije. Sve zadatke u oblasti KNX/EIB tehnologije re┼íi─çete samostalno i stru─Źno.


Slede─çi kurs:

10.06.2024. - 14.06.2024.

Novi Sad
SADR┼ŻAJ KURSA

Prednosti našeg trening centra su sledeće:

  • Nema tro┼íkova putovanja u inostranstvo (devizne dnevnice, skupi hoteli, prevoz....)
  • Mogu─çnost organizovanja Basic KNX/EIB kurseva u prostorijama va┼íe kompanije ┼íto vam smanjuje tro┼íkove edukacije (na┼ía oprema je prilago─Ĺena takvim zahtevima)
  • Obuka se odvija na Srpskom ili Engleskom jeziku
  • Stru─Źna literatura za Basic kurs koja se koristi u Trening centru
  • Rad sa ETS 5.0 softverom, (u najavi ETS 5.0 sa prevodom na Srpski jezik)
  • Rad sa osnovnim KNX/EIB komponentama raznih proizvo─Ĺa─Źa
  • Stru─Źni saradnici u nastavi, ugodna radna atmosfera
  • Posebnu ponudu ─Źini upoznavanje sa softverskim re┼íenjem "vavei" za vizuelizaciju upravljanja inteligentnim objektima (ku─ça, stan, vila, hotel, poslovne zgrade, institucionalni objekti, firme, luksuzni brodovi, jahte...)
  • Upoznavanje sa KNX/EIB opremom renomiranih svetskih proizvo─Ĺa─Źa, koja uz "vavei" vizuelizaciju jednim dodirom Va┼íe snove pretvara u stvarnost.

KNX trening centar vr┼íi obuku kandidata po mese─Źnom planu za Basic kurs, koji traje 5 radnih dana. Broj kandidata na mese─Źnom nivou je ograni─Źen. Trening centar zadr┼żava pravo na promenu uslova rada i termina u toku odr┼żavanja kursa. Prijavu za izabrani termin izvr┼íiti 5-7 dana pre po─Źetka kursa, zbog evidentiranja u KNX asocijaciji iz Brisela.