EAE logo

EAE TECHNOLOGY

EAE Technology nudi inovativna i elegantna re┼íenja za KNX aplikacije. Svi njihovi proizvodi su dizajnirani, razvijeni, proizvedeni i testirani u Istanbulu, Turskoj. EAE Technology proizvodi su kompatibilni sa me─Ĺunarodnim standardima kao ┼íto su KNX, DALI, TCP/IP i WiFi.

EAE pametna kuca

Va┼í dom funkcioni┼íe bolje kada va┼í dom i pametni proizvodi rade zajedno. EAE tehnolo┼íka re┼íenja za pametnu ku─çu ─Źine va┼í ┼żivot jednostavnijim sa pouzdanim, inteligentnim i ure─Ĺajima koji su prilago─Ĺeni korisniku. Sa jednim jedinim ure─Ĺajem svako u va┼íoj porodici mo┼że da kontroli┼íe svetla, roletne, temperaturu, obezbe─Ĺenje i jo┼í mnogo toga.

EAE pametan hotel

EAE GRMS sistem (Guest Room Management System) je dizajniran da osigura vrhunsko i ispunjavaju─çe iskustvo za va┼íe goste. Ovaj inteligentni proizvod se zasniva na interaktivnoj tehnologiji koja omogu─çava izuzetan do┼żivljaj koji ─çe va┼íi posetioci pamtiti.

EAE javni objekti

EAE KNX komercijalna i industrijska gra─Ĺevinska re┼íenja su fleksibilna, sveobuhvatna i ispunjavaju sve zahteve kupaca. Proizvodi EAE Technology su dizajnirani u skladu sa standardima nezavisnim od proizvo─Ĺa─Źa, ─Źinec╠üi pro┼íirenja sistema moguc╠üa sa bilo kojim drugim KNX proizvodima.


Mean Well logo

MEAN WELL

Osnovan 1982. godine, MEAN WELL  je jedan od vodec╠üih svetskih proizvo─Ĺa─Źa prekida─Źkih (─Źoperskih) napajanja. Linija proizvoda uklju─Źuje preko 9.000 standardnih modela koji se ┼íiroko koriste u oblastima medicine, automatizacije, komunikacije, LED osvetljenja, pokretnih reklama i automatizacije kancelarija.

Mean Well AC/DC ispravljac
AC/DC ISPRAVLJA─îI
Mean Well DC/DC konvektori
DC/DC KONVERTORI
Mean Well led napajanje
LED NAPAJANJA
Mean Well punjac baterija
PUNJA─îI BATERIJA
Mean Well invertori DC/AC
INVERTORI DC/AC
Vavei logo

VAVEI

Sistem nove generacije namenjen automatizaciji i vizualizaciji pametnih objekata baziranih na KNX standardu. Spoj svih ure─Ĺaja u jedan integrisan sistem pru┼ża novi komfor stanovanja.

 • Upotreba najnovijih tehnika programiranja (Microsoft .NET 4.0, WPF, WCF)
 • KNX konekcija preko USB, RS232, EIBLib, NETIP Tunneling, NETIP Routing interfejsa
 • Podr┼żava do 255 IP gateways konekcija u jednom sistemu
 • Neograni─Źen broj grupnih adresa (Data Points, Tags)
 • Enormni transfer podataka, do 10.000 telegrama u sekundi
 • Monitoring i ke┼íiranje KNX komunikacije
 • Snimanje, analiza i izve┼ítaji arhiviranih podataka
 • Autoupdate celokupnog sistema
 • Centralizovana konfiguracija i odr┼żavanje sistema
 • Konekcija preko 1.000 klijenata
Vavei server

Inovativni vaveiServer softver vizualizuje, povezuje i upravlja svim tehnologijama pametnog doma na komforan i jednostavan na─Źin. Mo┼ítvo interfejsa i modula se stara za besprekornan rad i sinhronizaciju KNX elektroinstalacije sa audio zonama, ku─çnim bioskopom, alarmom, ure─Ĺajima za komunikaciju, internetom i ostalim integrisanim sistemima pametnog doma. Inovativan i sveobuhvatan koncept funkcionalnosti vavei modula omogu─çuje lako i jednostavno centralno upravljanje celokupnom tehnologijom objekta. vaveiServer predstavlja osnovu vavei-home sistema.

 • vaveiClient je moderan i intuitivan korisni─Źki interfejs sa vizuelizacijom projekta
 • Korisnik ima pregledan uvid u informacije i stanje sistema
 • Korisnik mo┼że veoma jednostavno i bez IT znanja da upravlja celokupnim sistemom
 • Velika pa┼żnja je posve─çena dizajnu i jednostavnosti upotrebe na touch-screen monitorima, mobilnom telefonu ili uz daljinski upravlja─Ź
Vavei client

Sistem funkcioni┼íe tako ┼íto se, klijenti putem ra─Źunarske mre┼że konektuju na server i koriste─çi servis za komunikaciju ┼íalju poruke, koje sadr┼że komande ili zahteve za o─Źitavanje sistema. Primljene poruke server prosle─Ĺuje KNX-bus-u i obrnuto. Server tako─Ĺe registruje kompletnu komunikaciju na KNX-bus sistemu i prosle─Ĺuje poruke svim konektovanim klijentima. Svaki klijent za sebe obra─Ĺuje, reaguje i prikazuje primljene podatke u zavisnosti od projekta za koji je zadu┼żen i tako rastere─çuje celokupan sistem. Na serveru se kompletna komunikacija i stanje sistema mo┼że arhivirati u bazu podataka i koristi se za analizu energetske efikasnosti, razne izve┼ítaje, grafi─Źke prikaze i monitoring sistema. Na sli─Źan na─Źin server kontroli┼íe alarme, ma┼íine, ku─çne i multimedijalne ure─Ĺaje.

 • Podela na dugme i kontrolu ┼ítedi prostor na projektu
 • Jednostavan dizajn pomo─çu mi┼ía (drag & drop), pozicioniranje , skaliranje, rotiranje, izmena oblika i veli─Źine
 • Dugme i kontrola se lako prilago─Ĺavaju potrebama projekta, koriste─çi razne boje i transparentnost
 • Standardna biblioteka simbola omogu─çuje brzu i efikasnu primenu komponente
 • Unosom grupnih adresa, komponenta je spremna za upotrebu i testiranje
 • Prikaz aktuelne pozicije, u koliko aktuatori pru┼żaju informacije o poziciji
 • Rotacija kontrole u svim pravcima, tako se podrzavaju svi pravci kretanja i rotacija lamela
 • Kontrola se automatski prilago─Ĺava rezoluciji i koristi maksimum prostora za navigaciju
 • Moderan i intuitivan dizajn kontrole nudi korisnicima mogu─çnost da postepeno ili trajno pomeraju ili rotiraju lamele
Vavei designer

vaveiDesigner je softverska aplikacija za vizuelizaciju KNX instalacija u pametnim ku─çama izra─Ĺenih po svetskom standardu za automatizaciju objekata. Sertifikovani KNX partneri mogu na veoma jednostavan i efikasan na─Źin da vizuelizuju svoje projekte i tako upravljaju instalacijama pametne ku─çe sa centralnog mesta. Za moderno i prakti─Źno kreiranje vizuelizacije nije potrebno grafi─Źko predznanje jer su sve komponente predefinisane i mogu se prilagoditi za svaki projekat i sve potrebe korisnika. Korisnici vide pregledno svoj objekat i bez velike obuke, jednostavno i intuitivno koriste vavei sistem. vavei je prva aplikacija u oblasti vizuelizacije ra─Ĺena u Microsoft .NET tehnologiji kao ┼íto su WPF i WCF.

MDT logo

MDT TECHNOLOGIES

MDT technologies jedan je od vodec╠üih proizvo─Ĺa─Źa KNX proizvoda u Nema─Źkoj. U 2016., 2017. i 2018. godini MDT je nagra─Ĺen titulom TOP 100.
Najbolji kvalitet uz ubedljiv odnos tro┼íkova i performansi, na─Źin razmi┼íljanja orijentisan na korisnika i bliska i produktivna saradnja sa kupcima klju─Źne su vrednosti na┼íe kompanije.

MDT switch aktuator
SWITCH AKTUATORI
MDT dimming aktuator
DIMMING AKTUATORI
MDT bus power
BUS POWER
MDT line coupler
LINE COUPLERI
MDT ip router
IP ROUTERI